Sidebar

Les dues escales son aptes i bones, basicament les escales 1:10 el 80% d'aficionats ténen cotxes tracció 2wd i les 1:8 son tots 4wd.
EL 1:8 es molt mes car bateries mes grosses , variadors mes grossos etc... La gran avantatge dels 1:8 es la duresa , es dificil trencar-los.Pero clar també molt mes cars. A mes per nens son cotxes que poder corren massa i pesen 3.5kg.
No ho recomano fins als 8-10 anys.

Aquest punt es tant important o mes que la mecànica en si del cotxe.

Hi ha dos tipus de conjunt els motors "brushed" amb escombretes o carbons, i els motors "brushleess" sense escombretes i a mes trifasics.


Molt be si j hem decidit que aixó ens agrada, hem de tenir en compte que la inversió inicial mínima es de 120-150 euros. Podem trobar bones opcions a internet per aquests preus.


Que comprar i quin preu?

Hem de tenir en compte que per internet podem trobar bons equips per un pressupost de 130-150 euros, també podem comprar a les botigues , pero hem de tenir clar que volem , trobarem botigues que  disposen de cotxes de calitat i segurament no tan econòmics com els d'internet pero l'assesorament en persona sempre te un valor afegit.

A tracker per exemple col.laboren amb nosaltres i us tractaran molt be. Tenen les marques mes utilitzades al nostre circuit.

Podem comprar cotxes de calitat a partir de un pressupost de 159€

Es molt important saber quin es el nostre objectiu, hem de tenir clar si volem correr en circuit, correr per diversos terrenys buscant salts i fent conduccions espectaculars, fer trial buscant els camins i zones mes dificils o conduir per camins mes o menys dificils.

En base al nostre objectiu ens decantarem per un model o altre.

Els cotxes de radio control, Benzina o Elèctric?

En el nostre cas no hi ha dubte el circuit TTVALLALTA es només per cotxes elèctrics, els benzina no están permesos, i si algú hi fa correr cotxes de benzina, molestarem els veins i el mes probable es que ens facin treure el circuit.

Desde el Club Eslportiu Associació Ràdio Control Tot Terreny Vallalta, volem agrair a tots el que fan possible que aquest projecte continnui endevant...

Ens trobaràs dissabtes i  diumenges tardes al circuit, també al matí, si vols venir a provar el circuit :

Contactar-nos