Sidebar

NOVA TEMPORADA ; NOU CIRCUIT...

TT Vallalta prepara la nova temporada amb una remodelació de totes les instal.lacions...

Com tots sabeu en aquests moments estem treballant en un nou traçat , aquest cop amb terra i previst per principis del 2018

Nou podi , instal.lacions per fi amb corrent,aigua i llum d'aquesta manera intentarem abarcar més categories i sobretot com sempre potenciar desinteressadament el hobby del RC a la zona!

Nou circuit de crawlers, nova pista per 1:10 4x4 i 1:10 4x2 , shortcourse i més sorpreses que tenim preparades!!

Moltes gràcies als nostres patrocinadors , a tots als socis i sobretot al nostre Ajuntament!!

Amb moltes ganes !!

 

Sin-título-1

20393 370606353137005 3790753661717075309 n

El primer m'agradaria en nom del club agrair a tots els que han ajudat a que aquest projecte segueixi endavant i cada vegada amb més força, han estat molts i viuen aquí en l'anonimat.

Agrair també al nostre ajuntament el recoltzament en aquest projecte, i l'ajut per tirar endevant.


El segon recordar que aquest circuit va néixer i continua sent alguna cosa sense cap ànim de lucre, mes que la realització personal de veure que la gent pot desenvolupar aquest bonic hobby i iniciar-prop de casa i a un cost mínim.
Recordar que el circuit ha estat aixecat i es manté gràcies a les cuotes dels socis, i els nosotres sponsors si vols participar ens es imprescindible tenir aquestes col.laboracions.


A partir del dia 16 dissabte podeu venir a rodar al circuit, a la tarda a partir de les 4.30. Els mesos de calor al matí és possible que no trobeu cap soci, aquests dies fa una calda impossible, encara no tenim ombra a boxes. (Aquesta previst aquest estiu però mes endavant).


El circuit crec és força divertit, potser una mica difícil, però amb una mica de ganes se li agafa el vici. En 2WD és perfecte i en SHORT i 4wd també.

Recordar que només es per escala 1:10 elèctrica. En ocasions especials es pot rodar 1:8 elèctric.
Demanar una mica de comprensió als que vingueu, ja que el podi no ho podrem fer nou fins a principi d'any. Tenim un parell de corbes en experimentació amb sorra, en espera de decidir si posem astro o que.


En un parell de mesos tindrem corrent definitiva.

A partir de gener es farà el podi nou, amb mes taules de treball i també caseta i equip de crono.


El circuit és municipal i seguirà sent lliure, però només es podrà rodar si algun soci està present, no podem deixar obert doncs seria un desastre amb les bicis, gossos etc .. a més si volem que això segueixi endavant tots hem de fer una petita aportació. Es per això que la cuota anual es simplement SIMBÒLICA.

Si algú te especial interès en anar-hi pot solicitar l'entrada sense problema.

La quota es manté en 20e ANUALS;
Per als nous socis que s'incorporin, el 1r any es dipositaran 20e mes a fons perdut, en compensació de la feina que han fet els socis.
Si algú li suposa un problema es pot pagar en 2 vegades.
El primordial és quants mes siguem millor ho passarem.
Els socis a més de tenir el codi d'entrada del circuit, tindran accés a la caseta, compressor etc .. (quan estigui habilitat) també té dret a decidir la línia futura del circuit.


Crec que és una quota bastant assequible per a qualsevol que sigui practicant del hobby fins i tot per simplement col·laborar amb el projecte. A partir de gener ja veurem si puja, baixa o que, en principi ens agradaria seguir amb una quota simbòlica.

Dependrà del nombre de socis que s'afegeixin, que puguem atacar l'equip de crono abans o després.

El que voleu saber, podeu contactar a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

TTVttvallata.com

 rastrillo

Si vols seguir el que fem, trobarás l'utima hora a facebook,

    facebook

 

 

i tots els esdeveniments previstos al calendari

calendar
Un circuit super xulo a l'aire lliure !! En un poble preciós ... enmig de la muntanya ... amb fàcil aparcament ...ideal per passar el dia en família .... amb platges boniques a 10 minuts ....i amb una "meseta" impressionant (se'ns va anar la ma una mica ;)) i mes sorpreses que ja veureu!a mes amb una cuota de club preu popular!


CIRCUIT MUNICIPAL LLIURE DE TT ELÉCTRIC

És un circuit ideal SHORTCOURSE i 1:10 2 i 4wd, el traçat no és fàcil però aquesta és la gràcia, sens dubte caldrà retocar alguna cosa sobre la marxa.
Aquesta setmana que ve estarem fent el primer test, i modificant cosetes.

El circuit es lliure per a tothom , només has de demanar el codi per entrar-hi, si vols fer-te del club per ajudar-nos posa't en contacte!


En fi! felicitar-vos a TOTS els que s'han deixat la pell currant en això ... Agrair també el recoltzament del  nostre Ajuntament i només demanar una cosa als que vinguin, Bon Rotllo i ganes de passar-ho bé !!

Per a nosaltres aquesta és la clau, mantenir la filosofia del 1er dia, aixecar un club de manera purament altruista i sense mes interès que divertir-nos amb el nostre hobby!

SI vols informar-te !! : Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

El passat 16 de Novembre vàrem fer una trobada esmorzar al circuit, ho vam passar molt be i també vam tenir la sort de gaudir de un molt bon dia.

Els diumenges al matí et podrem explicar com funciona tot el que envolta a aquesta afició , acostat-hi i t'explicarem!!

16 nov 2015

TT Vallalta partiipa en el circuit de Nadal a Santa Sussana.

Un circuit d'asfalt temporal organitzat per Poly Juguets de Sant Sussana.

Vàrem passar una molt divertida jornada, i tornem a casa amb els cotxes nets!

Ens trobaràs dissabtes i  diumenges tardes al circuit, també al matí, si vols venir a provar el circuit :

Contactar-nos