Quina escala 1:10 o 1:8?

Quina escala 1:10 o 1:8?

Les dues escales son aptes i bones, basicament les escales 1:10 el 80% d’aficionats ténen cotxes tracció 2wd i les 1:8 son tots 4wd.
EL 1:8 es molt mes car bateries mes grosses , variadors mes grossos etc… La gran avantatge dels 1:8 es la duresa , es dificil trencar-los.Pero clar també molt mes cars. A mes per nens son cotxes que poder corren massa i pesen 3.5kg.
No ho recomano fins als 8-10 anys.

El 1:10 es mes econòmic pero cal triar be el cotxe tan en 2wd com 4wd . Jo recomano començar amb 1:10 2WD de calitat abans que un 4wd de mala calitat.

2WD o 4WD?
Una altre
 decisió que has de prendre és si comprar-te un 4×4 o 4×2.
Hi ha Pros i Contres amb les dues categories.

2WD = + Més barats, + Menys manteniment, + Hi ha més gent amb 2WD, + Perfecte per fer mans,-Menys ràpids,-Més difícils de portar.

4wd = + Més ràpids, + Més fàcils de portar,-Mas cars,-Més manteniment,-Més problemes mecànics.El meu consell personal és començar amb un bon conjunt 4×2. En aquesta categoria es fan moltes mans, de manera que si comences aquí, qualsevol altra categoria et semblarà fàcil de pilotar després.

Ara per ara en un circuit com el nostre de moqueta el millor es un 2wd, pero tambe s’hi pot córrer en 4wd.

En el 2wd el manteniment d’aquests cotxes és gairebé nul, es limita pràcticament a omplir els amortidors de tant en tant i netejar (canviar pistes i boles) el diferencial molt de tant en tant. Un 4×4 normalment trenca amb més facilitat en tenir més punts crítics (corretges, paliers etc.) I molta més potència. També moltes mes parts a mantenir i engrasar. Poder es massa tècnic de mecànica per començar. Si ens agrada la mecànica, tampoc ens hem de espantar.

Fes-te soci del club i disfruta d’una quota anual de 50€