Vols venir? Com funcionem?

Vols venir? Com funcionem?

El primer m’agradaria en nom del club agrair a tots els que han ajudat a que aquest projecte segueixi endavant i cada vegada amb més força, han estat molts i viuen aquí en l’anonimat.

Agrair també al nostre ajuntament el recoltzament en aquest projecte, i l’ajut per tirar endevant.

El segon recordar que aquest circuit va néixer i continua sent alguna cosa sense cap ànim de lucre, mes que la realització personal de veure que la gent pot desenvolupar aquest bonic hobby i iniciar-prop de casa i a un cost mínim.
Recordar que el circuit ha estat aixecat i es manté gràcies a les cuotes dels socis, i els nosotres sponsors si vols participar ens es imprescindible tenir aquestes col.laboracions.

A partir del dia 16 dissabte podeu venir a rodar al circuit, a la tarda a partir de les 4.30. Els mesos de calor al matí és possible que no trobeu cap soci, aquests dies fa una calda impossible, encara no tenim ombra a boxes. (Aquesta previst aquest estiu però mes endavant).

El circuit crec és força divertit, potser una mica difícil, però amb una mica de ganes se li agafa el vici. En 2WD és perfecte i en SHORT i 4wd també.

Recordar que només es per escala 1:10 elèctrica. En ocasions especials es pot rodar 1:8 elèctric.
Demanar una mica de comprensió als que vingueu, ja que el podi no ho podrem fer nou fins a principi d’any. Tenim un parell de corbes en experimentació amb sorra, en espera de decidir si posem astro o que.

En un parell de mesos tindrem corrent definitiva.

A partir de gener es farà el podi nou, amb mes taules de treball i també caseta i equip de crono.

El circuit és municipal i seguirà sent lliure, però només es podrà rodar si algun soci està present, no podem deixar obert doncs seria un desastre amb les bicis, gossos etc .. a més si volem que això segueixi endavant tots hem de fer una petita aportació. Es per això que la cuota anual es simplement SIMBÒLICA.

Si algú te especial interès en anar-hi pot solicitar l’entrada sense problema.

La quota es manté en 20e ANUALS;
Per als nous socis que s’incorporin, el 1r any es dipositaran 20e mes a fons perdut, en compensació de la feina que han fet els socis.
Si algú li suposa un problema es pot pagar en 2 vegades.
El primordial és quants mes siguem millor ho passarem.
Els socis a més de tenir el codi d’entrada del circuit, tindran accés a la caseta, compressor etc .. (quan estigui habilitat) també té dret a decidir la línia futura del circuit.

Crec que és una quota bastant assequible per a qualsevol que sigui practicant del hobby fins i tot per simplement col·laborar amb el projecte. A partir de gener ja veurem si puja, baixa o que, en principi ens agradaria seguir amb una quota simbòlica.

Dependrà del nombre de socis que s’afegeixin, que puguem atacar l’equip de crono abans o després.

El que voleu saber, podeu contactar a ttvallalta@gmail.com

Fes-te soci del club i disfruta d’una quota anual de 50€