Com iniciar-se?

Com iniciar-se?

En el nostre cas no hi ha dubte el circuit TTVALLALTA es només per cotxes elèctrics, els benzina no están permesos, i si algú hi fa correr cotxes de benzina, molestarem els veins i el mes probable es que ens facin treure el circuit.

Tot i així aprofito per exposar cuatre ratlles , extretes del foro cochesrc del usuari zaquic.
L’etern dubte que és millor, un cotxe de Ràdio Control elèctric o de gasolina. Jo òbviament sóc 100% elèctric i vull exposar tots els avantatges que tenen aquests cotxes davant dels de gasolina sempre DES DE EL NOSTRE PUNT DE VISTA.

 

Preu. Els cotxes elèctrics són més barats.
La inversió inicial és una mica més baixa, però sobretot el manteniment és infinitament més baix que el d’un cotxe de gasolina.

Manteniment. Un cotxe de gasolina requereix molt manteniment després de cada ús. Un cotxe elèctric ho passes amb el compressor d’aire, ia la bossa, fins a la següent vegada que vagis a usar.

Prestacions. Aquí també els cotxes elèctrics són superiors. Sobretot pel que fa a acceleració.Hi ha diversos vídeos a internet que demostren clarament la superioritat dels cotxes elèctrics.A més amb la nova generació de bateries, els cotxes també superen clarament els de gasolina pel que fa a autonomia. Podent estar rodant sense canvi de bateria durant 20-35 minuts (dipòsit benzina = 6-10 minuts).Tenint en compte tots aquests punts, com és que les categories més grans a Catalunya són les benzina? Doncs crec que es deu a tres raons;Si vas a una botiga, en el 99% de les vegades et van a recomanar un cotxe de gasolina. Per què?Doncs perquè és on ells treuen més benefici atès que el manteniment del cotxe és continu.Resumint, hi ha més pasta a la gasolina. Les botigues guanyen més, els fabricants guanyen més i els distribuïdors guanyen més.

Fan soroll. A la gent li agrada que els cotxes facin soroll. Si no, no són cotxes de veritat. A mi personalment el soroll em molesta. Després d’una carrera de cotxes de gasolina acabo esgotat de tant soroll.

Prestacions en el passat. Doncs sí, cal reconèixer que el passat les prestacions dels cotxes elèctrics eren inferiors als de gasolina. Caminaven menys, tenien menys autonomia etc. Això, com he comentat anteriorment, s’ha invertit, sent ara els cotxes elèctrics superiors pel que fa a prestacions.La meva opinió personal és que el futur és clarament elèctric. Hi ha tantes avantatges amb aquests cotxes que no es poden ignorar. L’aficionat d’aquest hobby no és ximple, i al final s’acabarà adonant aquests avantatges, encara que ens intentin vendre una altra cosa.

Fes-te soci del club i disfruta d’una quota anual de 50€