Cursa Fira de la Maduixa 2014

Cursa Fira de la Maduixa 2014

El diumenge dia 4 de Maig coincidint amb Diada màgica de la maduixa i del vi · Sant Iscle de Vallalta , hem aprofitat per fer una cursa en el circuit Tot terreny de Ràdio Control per elèctrics del Maresme TT Vallalta.

Hem pogut gaudir de la presencia de pilots de primera línia con Xavi Porta i Alex Campillo que ha fet gaudir a tothom amb bones traçades i millors voltes. Ajudant d’aquesta manera a difondre una afició com la del auto modelisme tot terreny.

L’ambient sempre ha estat bo i de diversió  això ha fet que tant pilots com públic s’ho hagin passat molt be.

Entre esmorzar i manegues de sèniors, hem aprofitat per fer la 1ª cursa infantil de la maduixa, on alguns dels nens del poble i de fora , han demostrat que també poden anar ràpid per el circuit.

Agraïm moltíssim la col·laboració dels modelistes mes experimentats , com Francisco Campillo i el Mateix Xavi Porta, que permeten que un circuit com el nostre que no te ni dos anys de vida , pugui anar creixent poc a poc i millorant.

Tot això ha estat possible gràcies a la feina desinteressada dels socis de la Associació Esportiva Ràdio Control TTvallalta, que han treballat dur per poder organitzar la cursa aquesta diada.

Hem de aprendre moltíssim i òbviament el circuit ha de millorar molt, però de mica en mica podem fer que aquest hobby arribi a tota aquella gent que el vulgui practicar.

També agrair al Ajuntament que ens cedeix els terrenys per ubicar la nostra pista municipal , això fa que la pista sigui una realitat i oberta a tots els cotxes de la categoria 1:10 i  1:8 elèctric, tots sabem el que costa mantenir els circuit i els pocs que hi ha al nostre voltant

Posicions finals, ( retalls, dreçeres emputxades etc… apart , jaja )

Alex Campillo / Agama

Xavi Porta / Agama

Alex Llavina/ Kyosho

Adria Albalat / Associated

Christian Lijero /TeamC

Joan Orts / Hobao

Ramon Currubí / TeamC

Moltes gràcies!

ttvallalta.com

Fes-te soci del club i disfruta d’una quota anual de 50€